Dietist

Dietisten hjälper dig att anpassa din kost för att må bättre, förebygga sjukdom, minska behov av mediciner eller göra din rehabilitering effektivare. Ingen remiss krävs men om din vårdgivare vill skicka en så går det bra att skicka den elektroniskt i journalsystemet TakeCare.

 

Jenny Levin

Jag är legitimerad dietist och jobbar med kostrådgivning ur ett helhetsperspektiv. Utöver traditionell kostrådgivning är jag insatt i kostbehandling inom området för lågkolhydratkost. Jag har tidigare arbetat med barn på Astrid Lindgrens barnsjukhus och även drivit en privat dietistmottagning. För mig är det viktigt att hålla mig uppdaterad om den senaste forskningen. Under de senaste åren har jag, till exempel, följt utvecklingen inom tarmflora och dess koppling till människans fysiska och psykiska hälsa med stort intresse. Inget är idag mer rätt än att äta för en bra magkänsla.

Jag erbjuder professionell individ- och/eller familjeanpassad kostrådgivning för alla åldrar vid exempelvis: övervikt/fetma, diabetes, undervikt, neuropsykiatriska funktionshinder, födoämnes-allergi/intolerans, IBS/IBD, graviditet och amning, KOL, autoimmuna sjukdomar men även andra sjukdomstillstånd.To the top